”Bodies on the Move” este un proiect creat de Asociația Pentru Teatru și Carte (PETEC) și Indie Box, care și-a propus să apropie dansul contemporan de publicul din Buzău, Suceava și Ploiești. 

 

Echipa de dansatori și coregrafi a susținut, în cadrul turneului,  intervenții artistice în spațiul public, spectacolele ”Singing Bodies’ Trilogy” și ”Moving Fields” și ateliere de dans contemporan inspirate din temele și procesele de lucru ale spectacolelor.

 

Am descoperit spații și oameni noi, am povestit despre experiențele noastre în raport cu orașul, am intrat în dialog cu tehnologia și am căutat răspunsul la întrebarea ”Ce ne mișcă?”.   

 

@ Buzau 1-3 iunie

@ Suceava 22-24 iunie

@ Ploiesti 12-14 iulie

 

”Bodies on the Move” este un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național si nu reprezintă în mod necesar poziţia AFCN. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

 

Parteneri: Teatrul ”George Ciprian” Buzău, Teatrul “Toma Caragiu” Ploiești, Teatrul  Municipal ”Matei Vișniec” Suceava,  Gala Societății Civile, feeder.ro.

”Bodies on the Move” este un proiect creat de Asociația Pentru Teatru și Carte (PETEC) și Indie Box, care și-a propus să apropie dansul contemporan de publicul din Buzău, Suceava și Ploiești.    Echipa de dansatori și coregrafi a susținut, în cadrul turneului,  intervenții artistice în spațiul public, spectacolele ”Singing Bodies’ Trilogy” și ”Moving Fields” […]