BREAKING NEWS: Oamenii in tramvai fac ce vor

Un corp a fost observat in tramvai, in pozitii incerte, greu de identificat. Corpul era in miscare, dar martorii spun ca nu avea control asupra actiunilor sale. Se banuieste ca ar fi fost intr-o insomnie severa, bazata pe calatorii intra-urbane. 

Unii martori relateaza o prezenta cu sexualitate incerta aflata la fata locului, in urmarirea acestui corp umblator. Femeile au suspiciuni in ceea ce priveste bunele intentii ale urmatorului, vehiculandu-se ideea conform careia acesta ar fi responsabil pentru starea de insomnie severa a pacientului. Inca nu exista dovezi in ceea ce priveste consumul sau administrarea abuziva de droguri sau idei.

Intrebata despre ceea ce semnifica actiunile sale, fiinta suspecta a inceput sa vorbeasca despre un corpul sensibil, care oscileaza intre interior si exterior:

Corpul pleaca de la ASCULTARE, EXPLORARE spatiu cu ochii inchisi, incercare de DESCHIDERE, permeabiliate, imbratisere spatiu, intimitate, cu treceri prin PAUZE de ascultare, re-acordare, retragere in SECURITATE si evolueaza spre incercarea de a transforma/asculta/incorpora sunetul ca muzica si incercarea de a fi TU muzica din spatiu.

Aparent, fiinta nu ar fi singura in acest demers. Martori din diverse locatii relateaza implicarea a cel putin alte doua personaje in demersuri asemanatoare. Se pare ca ar fi vorba de o initiativa independenta din zona artelor performative contemporane care propune o regandire a spatiului public. Nimeni nu poate sa formuleze cu exactitate ceea ce isi doresc, dar aparent contextele si tiparele sociale universal acceptat li se par rigide si lipsite de empatie.

–––––––––––– un control al realitatii scris de o fata rasfatata –––––––––––––––––––– credit foto: Lavinia Pollak –––––––

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *