Vouchere cadou la ateliere de dans contemporan

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Trimite-i pe cei dragi la dans! Voucherele la cursurile de dans contemporan costa 60 de lei, iar pana pe 14 februarie oferim 1+1 gratis. Fie ca sarbatoriti Dragobetele sau Valentine`s Day, ziua Femeii sau pur si simplu apropierea primaverii, va asteptam la Good Mood Dance Studio, unde ne simtim bine indiferent de anotimp.

Propunem patru vouchere la cursurile de dans contemporan in cautarea unor corpuri relaxate, jucause, creative si expresive. Ceea ce experimentam in sala de dans ne insoteste apoi la birou, in intalnirile cu cei dragi si in planurile de viitor.

Tu ce le-ai spune celor dragi? Sa se relaxeze, sa sa joace, sa-si acceseze creativitatea sau sa isi expuna parerile cu mai multa convingere?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][thb_gap height=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row mouse_scroll=”true”][vc_column][vc_masonry_media_grid element_width=”3″ gap=”0″ item=”mediaGrid_Default” grid_id=”vc_gid:1486677172472-01293c93-b2c8-10″ include=”2559,2560,2561,2562″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][thb_gap height=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
Program ateliere de dans contemporan

februarie-martie | 12:30 – 15:00

Breathing body | 18 februarie – avansați, 19 februarie – începători
Playful body | 25 februarie – avansați, 26 februarie – începători
Singing body | 4 martie – avansați, 5 martie – începători
Speaking body | 11 martie – avansați , 12 martie – începători

Breathing Body (18 februarie – avansați, 19 februarie – începători)

Breathing Body este un atelier de dans contemporan care pornește în căutarea unui corp relaxat și lipsit de inhibiții. Menținând atenția asupra respirației, ca proces firesc al corpurilor noastre, reușim să eliberăm tensiuni, experimentăm flexia si extensia ca posibilități ale unei existențe relaxate și conștiente, învățăm să folosim eficient greutatea corpului, contactul cu podeaua și inerția corpului în mișcare. Ne ancorăm bine în podea, ne acordăm la ritmul grupului și legile fizice ale pamântului, doar pentru a ne putea desprinde cu ușurință în propria explorare.

Playful Body (25 februarie – avansați, 26 februarie – începători)

Playful Body este un atelier de dans contemporan în care privim, alergăm, sărim, ne rostogolim și îndrăznim să visăm. Încărcăm spațiul cu energia noastră, negociem teritorii și ne lăsăm cuprinși de plăcerea mișcării. Ne provocăm corpurile și ne testăm limitele, țintind curajoși către libertate și nu către virtuozitate. Lăsăm deoparte preconcepțiile și permitem corpului să ne surpindă.

Singing Body (4 martie – avansați, 5 martie – începători)

Singing Body este un atelier în care dansul contemporan pleacă de la o explorare a potențialelor ritmice si melodice înregistrate în sistemul nostru personal minte-corp. Muzica internă a fiecăruia dintre noi, muzica din celălalt, muzica încastrată în arhitectura spațiului, în încarcatura sa emoțională sau narativă sunt doar câteva dintre temele propuse.

Vom porni în această căutare de la conștientizarea propriei voci, de la relația ei cu spațiul și corpurile care îl populează. Conceptul de muzică este folosit doar pentru a traduce un tip de comunicare non-liniară și directă între conștiință și expresie. Nu trebuie să fim compozitori sau coregrafi pentru a sesiza muzicalitatea gândurilor, emoțiilor și structurilor noastre interne. Totul este privit ca o joacă, un cântec relaxat despre ceea ce suntem și putem fi.

Speaking body (11 martie – avansați , 12 martie – începători)

Speaking Body este un atelier de dans contemporan din acest calup își îndreaptă atenția către una dintre cele mai uzuale activități sociale. Vorbim în fiecare zi – din nevoie, obișnuință sau pasiune, singuri sau cu celălalt, dar uneori cuvintele parcă nu reușesc să ne exprime. Întreg corpul e un semnal. Întreg corpul e un receptor.

În cadrul atelierului vom merge dincolo de limbajul non-verbal al trupurilor noastre cotidiene și vom încerca să articulăm prin mișcare ceea ce nu-și găsește altundeva expresia. Îi acordăm corpului creditul de a gândi, simți și povesti. Purificăm discursul, eliminăm falsul, inutilul și irelevantul. Includem tot ceea ce nu se poate traduce în cuvânt. Observăm cum senzația structurează traseul intern într-o manieră asemănătoare frazării muzicale sau verbale și abordăm dansul contemporan ca pe o alternativă pentru existența noastră cotidiană: o modalitate de comunicare, o expresie a impresiilor interioare neexprimate și poate chiar intraductibile în limbajul verbal.

Atelierele se desfasoara la Good Mood Dance Studio (zona Piata Victoriei).

Provoaca-ti prietenii cu un sfat si trimite-i la dans. Cele mai simpatice cadouri sunt cele care te pun in actiune.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *