Call for People | Earsight

 

Uneori, vizibilitatea lucrurilor depinde de cât de mult vorbim despre ele. Sau cât de tare.

Earsight cercetează peisajul sonor al orașului și are nevoie de oameni obișnuiți să asculte. Căutăm 5 persoane cu deficiențe de vedere dornice să se implice într-un proces creativ de cercetare urbană, plus un performer care să se alăture echipei noastre, și nu numai. Dacă te atrage proiectul nostru, dă-ne de veste. Fie că sunteți voluntari, fotografi, muzicieni, terapeuți, vrem să vă cunoaștem.

Dans contemporan, pictură, research, dezvoltare de idei, dezbatere și prezentare publică. Totul într-o echipă interdisciplinară, curioasă și pregatită de acțiune.

Trimite-ne pe Facebook sau WhatsApp o înregistrare audio în care să ne povestești pe scurt despre tine și hai să explorăm împreună sunetul orașului, să dăm o formă senzațiilor care ne străbat corpul. Căutăm un spațiu urban confortabil și accesibil.

Proiectul se desfățoară în perioada 1 august – 15 noiembrie, iar persoanele selectate vor fi remunerate.

Contactează-ne pe pagina Facebook Indie Box sau pe Whatsapp la 0721475058. 

 


Earsight este un proiect care țintește către un spațiu public confortabil și accesibil tuturor, propunând în acest sens o analiză reală a peisajului sonor.

Prin intervențiile unor grupuri mixte de nevăzători și văzători ne propunem să declanșăm o reflecție a publicului larg, să încurajăm nu doar toleranța, ci și responsabilitatea civică. Spațiul sonor al orașului este o lucrare colectivă, născută din emoțiile și nevoile fiecăruia dintre noi.


Un proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, dezvoltat de Indie Box în parteneriat cu Nod Makerspace, Urban INC, La Firul Ierbii, AMAis (Asociația Metodelor Alternative de Integrare Socială) și Asociația Tandem.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *